Őszi kapszulagardrób – simplify your life!

Az őszi kapszulagardrób a kb. 5-20 °C-os hőmérsékleten alkalmas: kényelmes pólók, puha pulóverek, hangulatos sálak és kiegészítők kombinációjával az őszi kapszulagardrób rengeteg lehetőséget kínál a melegebb és a hűvösebb éjszakákra is, napsütés és eső esetére is.

Kapszulagardrób? Az meg mi??? Fő célja pénzmegtakarítás, időmegtakarítás, kevesebb stressz az outfitek összeállításánál (főleg sietős reggeleken), helymegtakarítás és fenntarthatóbb élet.
Összeállításához gondold végig, hogy általában hogyan telnek a napjaid: szaladgálósan vagy inkább irodában és az autóban töltöd a napod nagy részét, esetleg sok emberrel találkozol a munkád miatt, vagy időd nagy részében otthonról dolgozol, illetve hogy mik a fizikai erősségeid, amiket kiemelhetsz és a gyengeségeid, amikre kisebb hangsúlyt kell fordítani. Ezeket figyelembe véve az alapdarabok már meg is vannak, még pár ütős kiegészítő és meg is vagy!

Azokat a ruhákat, amiket csak egyik helyről a másikra pakolsz át évről évre, hogy majd valamikor úgyis felveszed, igen, az jön, amire gondolsz: szabadulj meg tőle: mehet adománynak, ismerősnek, gardróbcserére vagy akár ajándékutalványt is kaphatsz egyes üzletekben a leadott ruhadarabokért. Szóval lépj Marie Kondo nyomába.

A legfontosabb
Érdemes olyan alapdarabokban gondolkodnod, amelyek variálhatók és kiállják az idő próbáját, azaz nem fast fashion (már csak környezetvédelmi szempontból miatt sem), hanem minőségi darab.

Tetszett a poszt? Oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

További bejegyzések

Válassz az ékszereink közül:

Nem találod az igazit? Készíts egyedi ékszert!

Légy tagja Te is az EmmaVano klubnak!

Csatlakozz most, és legyen tiéd a titkos 1 000 Ft-os kuponunk, amit az első vásárláshoz használhatsz fel!

A legjobb ajánlatainkat, és ajándékainkat is a klubtagok kapják először!