Inspiráció, ami mindig veled van

Sosem mertem tetováltatni magamra valamiért… pedig mindig is volt 1-2 molekulaképlet👩‍🔬 és motiváló mondat a fejemben, amit piciben el tudnék képzelni magamon egy-egy rejtettebb bőrfelületen. Egy mondat, egy szó, amire ha egy kicsit motiválatlanabb pillanatombsn ránézek visszaadja az erőt, amivel tovább haladhatok a céljaim eléréséhez vezető úton.

Viszont most rátaláltam a www.emmavano.hu webshop motivációs ékszereire, amik egyrészt gyönyörűek, igen magas minőségűek és az egyedi gravírozásnak köszönhetően mindig a szemed előtt lehet egy-egy mondat, ami segít átlendülni a nehezebb időszakokon vagy épp emlékeztet valamilyen boldog pillanatra a múltadból. Egy mondat, név vagy dátum is belegravírozható, csak a képzeleted szab határt. 🙂 

Az én rosegold Emma Vano karkötőmre a következő van írva: “She believed she could. So she did.”, ami annyit jelent, hogy: “Hitte, hogy képes rá, így megcsinálta.”

2-3 éve elkezdtem hinni, küzdeni, tenni, mertem álmodni és most a legjobb életem élem. Az utolsó néhány szó annyit jelent számomra: tudom ki vagyok, mit érek, boldog vagyok, tele vagyok célokkal. Te milyen idézetet látnál szívesen mindig a csuklódra pillantva? 

A bejegyzés eredetiét itt olvashatod: https://www.bezzegramona.hu/post/inspir%C3%A1ci%C3%B3-ami-mindig-veled-van

 

Tetszett a poszt? Oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

További bejegyzések

Válassz az ékszereink közül:

Nem találod az igazit? Készíts egyedi ékszert!

Légy tagja Te is az EmmaVano klubnak!

Csatlakozz most, és legyen tiéd a titkos 1 000 Ft-os kuponunk, amit az első vásárláshoz használhatsz fel!

A legjobb ajánlatainkat, és ajándékainkat is a klubtagok kapják először!