Tudod már mit adsz a koszorúslányoknak? Válogass az ötleteink közül.

A koszorúslányok kiválasztása izgalmas és nehéz feladat is egyben, ők lesznek a jobb kezed, ez a választás nagyban megkönnyítheted az esküvő szervezését, szánj rá elegendő időt. Egy jó koszorúslány igazi ajándék!

A koszorúslányok kiválasztása izgalmas és nehéz feladat is egyben, ők lesznek a jobb kezed, ez a választás nagyban megkönnyítheted az esküvő szervezését, szánj rá elegendő időt. Egy jó koszorúslány igazi ajándék!

Összetett feladat lesz az övék: elkísérnek az esküvői ruhaszalonba, segítenek kiválasztani a dekorációt, a menüt, a helyszínt és a zenét. A nagy napon segítenek öltözni, figyelemmel kísérik az eseményeket, hogy soha ne késs el, ha kell, elkísérnek a mosdóba, figyelnek a sminkedre, a ruhádra.

A koszorúslányok általában a szűk baráti/rokoni körből kerülnek ki, jó alkalom ez arra, hogy több minőségi időt töltsetek együtt, de ezt az eseményt még szebbé teheted, ha kedves, személyre szabott ajándékkal leped meg őket.

Ők segítenek a legtöbbet az esküvő szervezésében: legyen szó felejthetetlen lánybúcsúról, a tökéletes ruháról, a menyasszony stresszmentesítéséről vagy lelki támogatásáról akár az éjszaka közepén. Köszönd meg a segítségüket és támogatásukat.

Ne ajándékozz olyat, amit ide-oda rakosgatnak az évek során, nem dobják ki mert ajándék volt, de semmi hasznát nem veszik: feliratozott mézeskalács, csoki, hűtőmágnes és társaik.

Ennél sokkal jobb személyre szabott ötleteket adunk Neked:

  • flaska – vicces ajándék és nagyon jól jöhet, főleg lánybúcsún… azt hiszem ezt nem kell kifejtenünk 🙂
  • kulcstartó – szintén egy maradandó ajándék, egyedi gravírozással pedig még személyesebbé teheted… lehet rajta dátum, idézet, vagy csak egyszerűen egy köszönöm!
  • köntös/ruha/sapka – csodás képek készülhetnek a az egységes ruhákban és később viselve is, a közös pillanatokra fognak gondolni a koszorúslányaid
  • táska – nagyon praktikus, és különleges ajándék is lehet, főleg ha névre szóló
  • ékszer – már a lánybúcsún és az esküvőn is viselhetik (nagyon jól fognak mutatni az esküvői fotókon) és emlékként is szolgál az esküvőszervezés időszakáról, a barátságotokról – pont mint a Last Vegas c. filmben az ajándék mandzsettagombok ☺

Erre a célra tökéletes választás lehet az egyedi ékszer: az esküvőn is viselhetik (nagyon jól fognak mutatni az esküvői fotókon) és emlékként is szolgál az esküvőszervezés időszakáról, a barátságotokról – pont ahogy a Last Vegas c. filmben az ajándék mandzsettagombok ☺

A karkötő anyagát és színét a koszorúslányruhához tudod igazítani, egy egyedi gravírozás és rápillantva mindig a szép közös emlékek jutnak majd eszébe.

Az ékszeren lehet dátum, idézet, név, csak a képzeleted szab határt:

név / köszönöm / best friend / #legjobbtanú / #mindigveled / szeretlek / Ha megért egy barát, az felér bármivel /két test, egy lélek / Minden út rögös, hol nem kísérnek barátok / Girl Power /A szeretet nem ismer akadályt / jóban & rosszban / barátokkal minden könnyebb.

Egyedül, párban vagy egymás mellé halmozva, egyedi karkötőink minden variációban jól mutatnak a csuklón. A koszorúslányok csak a kezükre pillantanak és az örömteli emlékek mosolyt csalnak az arcukra.

„Egy igaz barát ismeri a gyengeségeidet, de megmutatja neked az erődet; érzi a félelmeidet, de megerősíti a hitedet; látja az aggodalmaidat, de felszabadítja a lelked; felismeri a korlátaidat, de hangsúlyozza a lehetőségeidet.’

Tetszett a poszt? Oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: pinterest

További bejegyzések

Válassz az ékszereink közül:

Nem találod az igazit? Készíts egyedi ékszert!

Légy tagja Te is az EmmaVano klubnak!

Csatlakozz most, és legyen tiéd a titkos 1 000 Ft-os kuponunk, amit az első vásárláshoz használhatsz fel!

A legjobb ajánlatainkat, és ajándékainkat is a klubtagok kapják először!